NOU!- Identificarea toxinelor in corp

20th Apr, 15

Testarea reflex vegetativă (VRT), respectiv diagnosticarea biofuncţională (BFD) conform doctorului Schimmel

Aceasta testare non invaziva, specifica si extraordinara este in special folosita pentru determinarea incarcaturii cu toxinea organismului uman.Utilizata de dr.Mudr.Josef Jonas, autor al metodei de detoxifiere dirijata si controlata unica si originala in lume.
In ce consta:

Aparatul este complet dirijat de un microprocesor, ceea ce înseamnă în primul rând, că şi data interpretată de dispozitivul de măsură analog este mai întâi precis prelucrată de calculator şi evaluată în aşa fel, încât să fie extrem de precisă şi să ofere întotdeauna maximul de informaţii necesare. Dispozitivul de măsură analog în sine se evidenţiază printr-o mărime suficientă, o precizie ridicată şi o dinamică corespunzătoare a mişcării arătătorului (acului).

Metodele de acupunctură solicită adesea ca, aparatele electronice corespunzătoare pentru căutare şi măsurare în punctele de acupunctură, să fie dotate cu cupe metalice, sau plăcuţe cuplate la polul negativ al sistemului de măsurare.
De aceea, aparatul este dotat în mod standard cu o cupă internă încastrată  de dimensiuni mai mari. Aparatul este alimentat de la un acumulator integrat, cu o viabilitate extrem de mare. Acest acumulator poate fi încărcat printr-un port USB de la un calculator, sau cu ajutorul unui adaptor de reţea (încărcător) cu port USB. Dacă tocmai încărcăm aparatul, fie că este vorba de un port USB de la un calculator sau de la USB al încărcătorul cuplat la reţeaua electrică, este interzis să lucrăm în acelaşi timp cu el!
Ce este?
Un aparat EAV este un aparat pentru o diagnosticare pe bază de acupunctură electrică, în baza metodei doctorului Voll. Pentru procesul de detoxifiere dirijat şi controlat conform metodei MUDr. Jonáš folosesc aparatul Salvia, ceea ce reprezintă modificarea adusă de Schimmel aparatului iniţial al lui Voll. Aparatul SalviaTento reuşeşte ca, dintr-un singur punct aflat în centrul palmei cu ajutorul programului de calculator EAM set, să constate prezenţa toxinelor în corpul uman şi să obţină o serie de alte informaţii, cum ar fi calitatea funcționării diferitelor organe. De asemenea, poate fi testată optimizarea alimentaţiei şi a diferitelor alimente, se poate constata toleranţa preparatelor alopate, sau se poate verifica alegerea preparatelor homeopate.

Aparatele din această serie se fabrică de mai bine de douăzeci de ani şi servesc miilor de persoane care se ocupă de acupunctură în Republica Cehă şi în alte ţări.